SteelSeries – sponsorstøtte

Posteret af Kagesen august 24, 2017 in Nyheder
Postér thumbnail

eSport Odder er stolte af at kunne løfte sløret for et sponsorsamarbejde med SteelSeries. SteelSeries er en dansk producent af udstyr til gaming industrien, og de har især været med til at skabe innovative produkter til passionerede gamere over hele verden.

I dag har eSport Odder modtaget følgende udstyr til en værdi tæt på 20.000 kroner:

  • 12 x headset – Siberia 650 Elite Prism
  • 12 x mus – Rival 300
  • 15 x musemåtter – 4D
  • 15 x tasker til opbevaring af tastatur og mus m.m.

eSport Odder vil gerne sende et kæmpe stort “TAK” til SteelSeries for at støtte os med udstyr. Foreningen vil gøre hvad vi kan for at promovere SteelSeries og anmelde deres udstyr på diverse platforme. Sponsoraftalen går i al sin enkelthed ud på at vi navngiver vores lokaler “SteelSeries Arena” i minimum de næste to år. Det betyder at når andre eSport klubber kommer for at se vores faciliteter, så bliver de mødt med SteelSeries Arena navnet og kan se at vi benytter os af SteelSeries udstyr.

Støtten fra SteelSeries er et skridt i den rigtige retning for vores indsamlingskampagne. Her er målet at indsamle 125.000 kroner til indkøb af 12 gaming computers. Indsamlingsbarometeret bliver opdatere til den første hver måned, så følg med her på hjemmesiden eller i vores Facebook gruppe for at se hvor tæt vi er på vores mål.

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen