eSport Odder og Rudehøj Efterskole indgår samarbejde

Posteret af Kagesen december 1, 2017 in Nyheder
Postér thumbnail

eSport Odder og Rudehøj Efterskole indgår et samarbejde, som begge parter kommer til drage fordel af.

Det har siden etableringen af eSport Odder været et fast mål at vi gerne ville have vores egne lokaler og computere, men dette har ikke været muligt på grund af begrænset økonomiske muligheder. For et par uger siden kontaktede forstanderen for efterskolen, Jacob Hørning, eSport Odder med forespørgslen om et samarbejde, da han gerne ville etablere en esportslinje men manglede trænere og ekspertise. Siden er det gået stærkt.

Vi er blevet enige om at indgå et samarbejde hvor Rudehøj stiller et fast lokale til rådighed, som i skrivende stund er i gang med at bliver omdannet til et gamer lokale. Herefter er planen at vi sammen indkøber 6 kraftige gamer computere med skærme og udstyr. Når eSport Odder har økonomi til det indkøber vi yderligere 6, så vi har et tip top gamer lokale med 12 computere, projektor, 300/300 mbit internet, mødebord og en whiteboardtavle. Rudehøj Efterskole og eSport Odder deles 50/50 om driftsudgifterne.

Alle detaljerne i samarbejdsaftalen er ikke på plads endnu, men tanken er at efterskolens elever indmeldes i eSport Odder og på lige vilkår med andre medlemmer har mulighed for at deltage i træningen. Efterskolen vil bruge computerne i dagstimerne til deres elever som går på esportslinjen, og eSport Odder vil have rådighed over computerne fx fra kl. 16-22 alle hverdage og i weekenden fra kl. 10-23.

eSport Odders bestyrelse og trænerstab er alle enige om at det er et samarbejde vi glæder os til at tage del i. Samarbejdet giver eSport Odder mulighed for:

– at tiltrække og fastholde nye medlemmer
– at kunne inkludere alle, fx de børn/forældre som ikke har råd til at investere i en gaming computer
– at kunne tilbyde udviklende træning på lige vilkår for foreningens medlemmer
– at kunne tiltrække trænere, frivillige og sponsorer
– at kunne spille og træne sammen
– at kunne skabe fællesskab og sammenhold

Vores forventning er at lokalet står klar til brug med de første 6 computere inden jul, og inden d. 1. april 2018 har vi købt de resterende computere.

eSport Odder og Rudehøj Efterskole ser frem til at byde jer velkommen. Mere info følger i løbet af december måned, hvor vi vil forsøge at uploade billeder af lokalet som det transformerer sig fra et mødelokale til et gamer rum, hvor de fremtidige Astralis stjerner udklækkes.