Indsamlingskampagne 1. dec

Posteret af Kagesen december 1, 2017 in Nyheder
Postér thumbnail

I november måned har vi modtaget 15.000 kroner i tilskud fra Odder Kommunes materielpulje. Det er et betinget tilskud vi har modtaget, hvilket betyder at eSport Odder kun modtaget støtten, hvis vi køber materiel hvor vi selv har dækket 50% af den samlede købssum. Det vil sige at hvis vi køber for minimum 30.000 kroner, så modtager vi støttebeløbet. Pengene skal bruges inden d. 1. marts 2018 og dokumentation skal foreligge inden d. 1. april 2018. Det bliver dog ikke noget problem da forventningen er at eSport Odder indkøber 3 nye gaming computer + skærme i December ifm indretningen af et fast gamer lokale på Rudehøj Efterskole.

I November har vi modtaget afslag på yderligere to fondsansøgninger.

Formål med indsamlingskampagne

I eSport Odder er vores store drøm at få anskaffet 12 gaming computere med udstyr. Vi er derfor i gang med at søge 125.000 kroner i støtte fra fonde, det lokale erhvervsliv og fra private. Vi forventer at 85% skal komme fra fonde, 10% fra det lokale erhvervsliv og 5% fra private donationer. Det er essentielt for en eSport forening at have sine egne computere, og det er der flere grunde til. For eksempel:

– at kunne tiltrække og fastholde nye medlemmer
– at kunne øge samarbejdsmulighederne med kommunens skoler, efterskoler, børn og unge med særlige behov m.m.
– at kunne inkludere alle, fx de børn/forældre som ikke har råd til at investere i en gaming computer
– at kunne tilbyde udviklende træning på lige vilkår for foreningens medlemmer
– at kunne tiltrække trænere, frivillige og sponsorer
– at kunne spille og træne sammen
– at kunne skabe et fællesskab og sammenhold i foreningen

eSport Odder er løbende i gang med at søge støttekroner fra fonde rundt omkring i landet og det kan til tider være en lang og sej kamp. Hvis du kender til en fond hvor vi kan søge støtte til udstyr eller opstart, så skal du være velkommen til at kontakte esportodder@gmail.com

Jeg vil hver måned sørge for at holde jer opdateret om status på indsamlingskampagnen.

Med venlig hilsen,

Klaus Udbye Agesen
Næstformand / Kasserer
eSport Odder www.esport-odder.dk