At være medlem i eSport Odder

Posteret af Kagesen december 15, 2017 in Nyheder
Postér thumbnail
Indmeldelsesblanket-eSport-Odder-1-2021 <– (KLIK HER)
Et medlemskab i eSport Odder giver dig adgang til et fællesskab bestående af lokale spillere og andre interessenter fra Odder og omegn.

Vi forsøger at sætte folk sammen i hold der kan mødes på ugentlig basis i et af vores lokaler. At skabe en forening omkring eSport, og at sætte hold i den forbindelse er noget lidt andet end i en fodboldklub, hvor man blot kan inddele efter alder og niveau. Melder du dig ind i en fodboldklub er der kun ét spil at spille, nemlig fodbold. I eSport er der et hav af spiltitler og niveauer, hvilket skaber stor variation i hvad den samlede medlemsskare gerne vil. Vi i eSport Odder kan derfor ikke garantere at et medlemskab er den direkte vej til at komme på et fast hold. Det kræver at der er andre medlemmer der vil det samme som dig, og at vi kan finde en coach/holdansvarlig til at stå for det praktiske omkring holdet.

Det vi kan tilbyde vores medlemmer er:

  • Venskaber på tværs af alder med udgangspunkt i computerspillets verden.
  • En medlemsskare der bakker hinanden op i spillet, og ønsker at hjælpe hinanden med hvad der dukker op i og omkring spillet.
  • Mulighed for at spille på hold, såfremt at der kan findes en holdansvarlig og holdspillere.
  • Rabatter og fordele ved forskellige arrangementer/LAN-events vi selv afholder.
  • Større eksponering i forhold til at indgå eventuelle sponsorater med erhvervslivet.
  • Mulig fælleskørsel i forbindelse med LAN-events i andre byer.

Når et hold kører vil det være op til det enkelte hold og den holdansvarlige at aftale hvor ofte der trænes og i under hvilke rammer. Der vil være risiko for at opstå situationer hvor spillerniveau eller kemi ikke er optimal. I disse sammenhænge vil det være den holdansvarlige der som udgangspunkt løser situationen i samarbejde med holdet. Bestyrelsen kan inddrages i konfliktløsning.

Holdningen fra bestyrelsen er at alle skal kunne spille med, og have lov til at udvikle sit spil og sine evner. Er der spillere der er “for gode” til at spille med andre, må disse søge andre veje, i eller udenfor foreningen, eller hjælpe til at udvikle de spillere der er på et lavere niveau.

Erfaringen siger at der tabes mange kampe i starten når et hold dannes. Nøglen til succes er kommunikation, call-outs, opbakning og godt humør. Derfor er det meget sandsynligt at I vil opleve større succes når holdet er spillet sammen, samt højere grad af overensstemmelse i niveau. Vi forventer af vores medlemmer at de taler pænt til medspillere og modstandere.

For at styrke sammenholdet kan I også tænke i andre baner, end kun at mødes til træning. Kan vi mødes og lave sjove ting sammen? Spise sammen? Dyrke motion sammen? Eller noget helt andet..

eSport Odder er en forening i konstant udvikling og der vil kunne forekomme ændringer i dette skriv. Hold jer opdateret omkring foreningen i vores facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/1831099247160035/ og her på hjemmesiden.

Mvh – Bestyrelsen

Kommentarer

Tilføj kommentar