Nordea Fonden støtter med 20.000 kroner

Posteret af Kagesen december 21, 2017 in Nyheder
Postér thumbnail

Julen kommer tidligt i år.

I går blev jeg ringet op af en gavmild nisse, Vibeke Rosendahl, fra Nordea i Odder, som forklarede at Nordea Fonden gerne vil imødekomme eSport Odders fondsansøgning og støtte os med 20.000 kroner. Nordea Fonden synes vores tiltag om en esportforening i Odder Kommune er rigtig god og det vil være et fritidstilbud til de unge som pt ikke er dækket. Nordea Fonden ved også esport er i eksplosiv vækst, og de vil gerne være med til at fremme udviklingen lokalt.

I bestyrelsen er vi dybt taknemmelige for støtten og sender en masse varme tanker til Nordea. Vi får overrakt beløbet på en kæmpe check, når det nye gamer lokale står klar til brug først i januar 2018. Pengene er øremærket til indkøb af computere og skærme, som faktisk allerede er på vej med posten. Artiklen bliver opdateret med billede først i januar.