Nyt gamer lokale

Posteret af Kagesen januar 10, 2018 in Nyheder
Postér thumbnail

Billede 1: Vores nye gamer lokale på Rudehøj Efterskole

Billede 2: Vi har købt 12 nye computere

Billede 3: Der er også projektor og whiteboards i rummet til undervisningsformål

Billede 4: Kom og besøg vores lokale og bliv medlem, frivillig eller sponsor. Mulighederne er mange i eSport Odder.

Da eSport Odder blev stiftet d. 23. marts 2017 var den helt store drøm at have vores egne computere i et fast lokale. Drømmen er nu realiseret i samarbejde med Rudehøj Efterskole. Rudehøj Efterskoles visionære og handlekraftige forstander, Jacob Hørning, kontaktede eSport Odder i slutningen af november 2017 med henblik på et samarbejde. Derfra er det gået stærkt. Vi valgte at indgå et samarbejde på lige vilkår, hvor Rudehøj Efterskole stiller lokaler til rådighed og eSport Odder bidrager med undervisere og ekspertise. Herudover har vi sammen indkøbt computere og deler driftsomkostninger 50/50.

D. 2. januar 2018 åbnede vi dørerne til lokalet og kunne invitere medlemmerne og efterskoleeleverne ind til den første træning. eSport Odder ser frem til at samarbejde med efterskolen da vi ved det er medvirkende til at sætte esport højt på dagsordnen i Odder og omegn.

Træningstider og dage (pr. 2. januar 2018):

Mandag kl. 17-20 Heroes of the Storm

Tirsdag kl. 17-20 Overwatch

Onsdag kl. 17-20 League of Legends

Torsdag kl. 17:30-20 CS:GO

Torsdag kl. 20-22:30 Åbent for alle

Træningen foregår på Rudehøj Efterskole, Rude Havvej 11, 1. sal

Vi arbejder på at kunne holde endnu mere åbent for eksempel i weekenden, men det kræver endnu flere voksne frivillige. Vil du være med til at drive esporten i Odder til endnu højere højder, så kontakt esportodder@gmail.com

Med venlig hilsen

Klaus Agesen

Næstformand & Kasserer