Carlsberg Sportsfond støtter med 7.500 kroner

Posteret af Kagesen april 16, 2018 in Nyheder
Postér thumbnail

eSport Odder er glade for at kunne dele nyheden om at Carlsberg Sportsfond har bevilliget 7.500 kroner i støtte til indkøb af holdtrøjer. Holdtrøjer er noget vi længe har ville have i foreningen, men økonomien har ikke været til det, så derfor er det fantastisk at fonde som Carlsberg Sportsfond støtter op om sporten i Danmark. Helt konkret betyder det for foreningen at vi vil kunne købe 25 holdtrøjer med logo og tryk. Ovenstående billeder viser hvordan holdtrøjerne kommer til at se ud forfra og bagfra. Vi vil arbejde for at der kommer et mindre tryk med teksten “eSport Odder” foran, mens der bagpå skal være plads til spillerens nickname (spillernavn).

Følg med på vores Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/1831099247160035/ for at høre mere om hvornår trøjerne kommer og hvem de bliver tildelt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen