Året til gik

Posteret af Kagesen december 20, 2018 in Nyheder
Postér thumbnail

Tusind tak for et spændende år.

Velkommen til dette tilbageblik på året 2018, hvor I kan se og læse om et udpluk af det, der er sket i foreningen i årets løb. Det er bestemt ikke kedeligt, så glæd jer, fordi der har været masser af gode oplevelser som vidner om en forening i udvikling.

Samarbejde har været nøgleordet for den aftale Rudehøj Efterskole og eSport Odder indgik i december 2017. Her stod Rudehøj Efterskole for at indrette lokalet mens eSport Odder stod for at finde gaming computere. Lokalet og gaming computerne blev opsat i januar 2018, så det var her at eSport Odder for alvor slog rødder og fik sig etableret som en forening.

Medlemmerne begyndte at strømme til foreningen efter nyheden om fast lokale og nye gaming computere var sluppet ud. Det endte faktisk med at bestyrelsen stod med et luksusproblem, fordi vi pludselig havde flere medlemmer end vi kunne servicere. Bestyrelsen har derfor ad flere omgange annonceret på diverse fora efter flere frivillige trænere, men der er mange om buddet, så det har været svært, men ikke umuligt. eSport Odder har i dag fire yderst kompetente trænere i HoTs, LOL, CS:GO og Overwatch.

Boot camps, LAN events, træningskampe og træning har fundet sted i esportlokalet året igennem. Det har været en fornøjelse at se de mange unge mennesker hygge sig, samlet om deres hobby. Det skal vi have dyrket endnu mere i det kommende år. For nogen er gaming en hobby mens andre tager det mere seriøst, og det er vigtigt for eSport Odder at nævne vi har plads til alle. De eneste krav vi stiller medlemmerne er at rydde op efter sig selv og behandle udstyret og trænerne med respekt.

Generalforsamlingen fandt sted i marts og til trods for et mindre fremmøde foregik det efter planen og de forskellige bestyrelsesposter blev besat af kompetente folk. Det blev også besluttet at kontingentet i 2019 sættes op til 500 kroner for at muliggør flere events og initiativer der skal skabe endnu bedre forhold i foreningen. Glæd dig til 2019 – det bliver vildt.

Næste år byder på endnu flere spændende initiativer så vi hilser eksisterende og nye medlemmer velkommen. I løbet af året forventer vi at indkøbe nye headsets og få tilset computerne, fordi der desværre er blevet installeret mange ikke godkendte programmer m.m.

I bestyrelsen støtter vi også op om at få uddannet vores trænere ved DGI, så det vil også finde sted hvis trænerne ønsker det. Derudover er planen at få tilmeldt nogle af vores hold til konkurrencer og LAN events, så spillerne kan prøve kræfter med andre hold og derigennem udvikle sig.

Der skal lyde en særlig tak til trænerne og bestyrelsesmedlemmerne for det frivillige arbejde de har lagt i at gøre foreningen et endnu bedre sted at være; men også en tak til Rudehøj Efterskole for brug af lokalet; sponsorer for at støtte op om foreningen og sikre at vi fra tid til anden kan forkæle medlemmerne med en præmie; til medlemmerne for at sikre foreningen udvikler sig og får skabt et socialt sammenhold som der løbende kan bygges videre på.

Tak for i år. Vi ses i det nye år. Følg med i Facebook gruppen hvor trænerne vil informere om første træning samt træningstider.

De bedste gamer hilsner, Bestyrelsen