Midlertidigt lukket pga Corona

Posteret af Kagesen marts 29, 2021 in Nyheder
Postér thumbnail

Corona har lukket godt og grundigt ned for at vi kan tage imod jeres børn til esport træning i fysiske lokaler på Rudehøj Efterskole. Dermed har Corona sat en effektiv stopper for at vi kan have et godt socialt samvær til træningstimerne, men vi opfordrer alle medlemmer til at mødes online og fortsætte træningen.

Bestyrelsen og trænerteamet venter på at regeringen giver grønt lys til at åbne træningslokalerne igen, men lige nu ser det ud til først at ske lige før sommerferien. Derfor er forventningen at vi åbner dørerne op igen til august 2021 – følg med i vores Facebook gruppe, hvor vores breaking news løbende bliver opdateret. Link til Facebook gruppen er her: eSport Odder | Facebook

Corona har desværre reduceret antallet af medlemmer i foreningen både fordi vi ikke har kunne tilbyde træning i fysiske lokaler men også fordi vi har måtte sige farvel til vores trænere i Overwatch/Apex og Fortnite. Den ene træner er flyttet fra byen mens den anden måtte trække stikket pga. travlhed med studie, job og familie. Derfor har vi brug for nye friske kræfter i foreningen. Vil du, eller kender du en som vil være interesseret i at være træner i Fortnite, CS:GO, Overwatch, Valheim eller et andet spil, så skal du være meget velkommen til at kontakte bestyrelsen på esportodder@gmail.com.

Af positive nyheder kan vi nævne at der til juli flytter en mand sidst i 20’erne til byen og han vil meget gerne være træner i foreningen. Han får selv lov til at vælge hvilket spil han vil undervise i og om træningsdagen skal være tirsdag, onsdag eller torsdag. Mere info om det til august.

Bestyrelsen har også besluttet at kontingentet, når vi starter op igen, kun bliver på 100 kroner for august 2021 til april 2022. Foreningen vil gøre hvad vi kan for at få nye medlemmer, og vi tror vi et lavt kontingent kan tiltrække medlemmerne. Hvis du har forslag til yderligere tiltag vi kan lave for at gøre foreningen bedre, så er vi meget lydhøre. Skriv gerne til os med dit forslag.

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen